Vellinge Gästis

- tillagat för hand från hjärtat

Gåsmiddag 

När november är här och mörkret är runt om oss är det för många skåningar självklart att njuta av en äkta gåsmiddag i klassisk miljö. På Vellinge Gästis är vi mycket stolta över vår skånska gåsmiddag, tillagad på de bästa råvarorna med de klassiska smakerna. Vår gås är alltid nystekt och trancheras vid bordet av krögare Ziv Amsellem. Vår anrika gästgiverimiljö gör upplevelsen fulländad!

Vellinge Gästis serverar gåsmiddag 2-24 november på fredag & lördagkvällar från kl. 17.00, samt söndagen den 11 november. Övriga kvällar vid förfrågan. Endast bordsbokningar: info@vellingegastis.nu eller 040-42 02 20. 
Vissa dagar blir snabbt fullbokade så boka redan idag! För er som hellre vill avnjuta vår läckra gåsmiddag på hemmaplan erbjuder vi även avhämtning. 3 & 10 november - fullbokat! Fars dag 11 november - fåtal platser kvar
Under denna period har vi ingen à la carte-servering.

Vellinge Gästis Gåsamiddag
- Aptitretare
- Svartsoppa med tillbehör alt. grönärtsoppa med tryffelsmak
- Nystekt gås med glaserad potatis, rödkål, brysselkål, äppelmos & den underbara gåssåsen
- Skånsk äppelkaka med hemlagad vaniljsås
Omtag av huvudrätten ingår. 

 


Pris

Pris barn upp till 12 år

Pris avhämtning

Full meny

525 kr

295 kr

455 kr

2-rätter

455 kr

245 kr

395 kr

Enbart gås

355 kr

195 kr

295 kr