Vellinge Gästis

- tillagat för hand från hjärtat

Vellinge Gästis ligger idylliskt mitt i Vellinge. Under årets varmare dagar är det underbart att sitta på uteserveringen och blicka ut över den prunkande Gästisparken. När de mörkare månaderna är här erbjuder Gästis en härligt mysig & ombonad atmosfär.
På Vellinge Gästis lagar vi all mat från grunden, med mycket kärlek och utsökta råvaror. Vår passion är att ge dig som gäst en härlig och smakrik upplevelse i en familjär miljö. Våra relativt enkla men vällagade rätter hämtar inspiration från såväl svenska klassiker som från matkulturen kring den franska medelhavskusten. 

Sedan februari 2017 drivs Vellinge Gästis av Ziv Amsellem, meriterad köksmästare utbildad i Frankrike i den gamla klassiska köksskolan. Med mer än 25 år i branschen och erfarenhet från stjärnkrogar i Nice, Monte-Carlo och Köpenhamn berikar nu Ziv Vellinges krogliv med sin fantastiska matlagning. Vid sin sida har Ziv hängivna medarbetare med gedigen erfarenhet och kunskap och alla är lika viktiga för att du som gäst ska få en härlig upplevelse hos oss på Vellinge Gästis.

Bienvenue!